>>Λύσεις Χρηματοδότησεις


Χρησιμοποιήστε τη λογική σας.
Αγοράζοντας ένα smart επιλέγετε ένα μοναδικό αυτοκίνητο και μέγιστη ευελιξία – ειδικά σε συνδυασμό με τις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες μας. Με τις διάφορες λύσεις χρηματοδότησης και μακροχρόνιας μίσθωσης, αποκτάτε έξυπνα και γρήγορα το smart σας. Επιπλέον, με τα προϊόντα ασφάλισης που προσφέρουμε είστε απόλυτα προστατευμένοι κάθε στιγμή.

Χρηματοδότηση.
Όποιος θα ήθελε να αποκτήσει το δικό του αυτοκίνητο χωρίς ταυτόχρονα να δυσκολευτεί οικονομικά, επιλέγει κάποιο πρόγραμμα χρηματοδότησης. Το ύψος των πληρωμών και η διάρκεια καθορίζονται από εσάς. Με την αποπληρωμή της τελευταίας δόσης, σας μεταβιβάζεται και η κυριότητα του αυτοκινήτου.
Μάθετε περισσότερα

Ασφάλιση.
Ο μεγαλύτερος κίνδυνος με ένα smart είναι τα υψηλά επίπεδα αδρεναλίνης. Κι εδώ όμως έχουμε μία καθησυχαστική λύση: προστασία την οποία προσδιορίζετε εσείς προσωπικά. Η ασφάλιση αυτοκινήτου smart σας προσφέρει εκτενείς καλύψεις, αλλά και τη σιγουριά ότι σε περίπτωση βλάβης το smart σας θα επισκευαστεί σε συνεργείο smart σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.
Μάθετε περισσότερα
Service.
Οι εκτενείς υπηρεσίες μας φροντίζουν, ώστε να κινείστε ανέμελα: τα πακέτα υπηρεσιών εγγυώνται σύμφωνα με τους όρους μας, ότι το smart σας θα είναι πάντα στην καλύτερη δυνατή φόρμα. Και μάλιστα με σταθερές μηνιαίες δόσεις. Μάθετε περισσότερα

Υπηρεσίες χρηματοδότησης.

Διατηρήστε την ευελιξία σας – και στα οικονομικά σας.
Σκεφτείτε «smart» και επιλέξτε μέσα από την μεγάλη γκάμα των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών που σας προσφέρουμε. Είναι απλό! Συνδυάστε την αγορά του αγαπημένου σας smart με χαμηλές μηνιαίες δόσεις και διατηρείστε την ευελιξία σας! Επιπλέον, είμαστε κοντά σας με προνομιακά προγράμματα Mercedes-Benz Insurance για να απολαμβάνετε τη σιγουριά και την ηρεμία που σας αξίζει. H Mercedes-Benz Ελλάς σας παρουσιάζει το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα ”smart4U” και σας φέρνει γρήγορα και εύκολα πίσω από το τιμόνι του αγαπημένου σας smart. To ”smart4U” αφορά σε όλα τα καινούργια αυτοκίνητα smart fortwo, smart forfour & smart electric edition.
Χρηματοδοτικό πρόγραμμα smart4U.
Με το πρωτοποριακό αυτό πρόγραμμα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε το smart που επιθυμείτε, με ιδιαίτερα χαμηλή μηνιαία δόση και ελκυστικό επιτόκιο, αποπληρώνοντας το δάνειό σας εναλλακτικά σε 36, 48 ή 60 ισόποσες δόσεις + 1 τελευταία μεγάλη δόση (Balloon) η οποία ισοδυναμεί με την υπολειμματική αξία του οχήματος στο τέλος της χρηματοδότησης. Με την αποπληρωμή και της τελευταίας ισόποσης δόσης έχετε τις εξής εναλλακτικές επιλογές: 1. Εξόφληση της τελευταίας μεγάλης δόσης και απόκτηση της κυριότητας του οχήματος. 2. Αναχρηματοδότηση της τελευταίας μεγάλης δόσης (Balloon) με τους όρους και τις προϋποθέσεις που ισχύουν στην Τράπεζα κατά την περίοδο αυτή. 3. Επιστροφή του οχήματος στο Διανομέα βάσει συγκεκριμένων προϋποθέσεων επαναγοράς. Με το πρόγραμμα “smart4U”, η υπηρεσία «προστασία δανείου» συμπεριλαμβάνεται στην μηνιαία δόση του δανείου σας ενώ όλες οι υπηρεσίες After Sales (Συμβόλαιο Συντήρησης, Ασφάλιση & Επέκταση Εγγύησης) μπορούν επίσης να ενσωματωθούν στην χρηματοδότηση του αυτοκινήτου, κατόπιν επιλογής σας, αναπροσαρμόζοντας την μηνιαία σας δόση. Ειδικά για το smart electric edition, στη μηνιαία σας δόση συμπεριλαμβάνεται σε κάθε περίπτωση, το κόστος συμβολαίου συντήρησης excellent με τις κάτωθι υπηρεσίες:
  • Συντήρηση 3 χρόνων
  • Εγγύηση 3 χρόνων για Αντικατάσταση Μπαταρίας
  • Επέκταση Εγγύησης 1 χρόνου
*Διευκρινίζεται ότι το χρηματοδοτικό πρόγραμμα smart4U, προσφέρεται σε συνεργασία με την FGA Bank.