>>Το νέο smart EQ fortwo cabrio.


από 26.500,00€

Ηλεκτρικό και μοναδικό.
Ελεύθερος ουρανός, δυνατές επιταχύνσεις και καθόλου θόρυβοι οδήγησης: με το smart η ηλεκτρική κινητικότητα γίνεται μοναδική εμπειρία. Και μάλιστα κυριολεκτικά. Άλλωστε το smart EQ fortwo cabrio είναι το μοναδικό ανοικτό ηλεκτρικό αυτοκίνητο στον κόσμο. Και ταυτόχρονα τόσο αυτοκίνητο πόλης όσο θα περιμένατε από ένα smart – εξαιρετικά compact, ασυναγώνιστα ευκίνητο και ανοικτό για κάθε δραστηριότητα πόλης.
smart EQ fortwo cabrio με φορτιστή αυτοκινήτου 4,6kW– κατανάλωση ρεύματος (μικτός κύκλος): 15,8-13,9 kWh/100km, εκπομπές CO2 (μικτός κύκλος): 0 g/km.
smart EQ fortwo cabrio με προαιρετικό φορτιστή αυτοκινήτου 22kW με καλώδιο φόρτισης για wallbox / δημόσιο σταθμό φόρτισης (Mode 3) – κατανάλωση ρεύματος (μικτός κύκλος): 14,5-13,0 kWh/100km, εκπομπές CO2 (μικτός κύκλος): 0 g/km.
smart EQ fortwo cabrio με προαιρετικό φορτιστή αυτοκινήτου 22kW με καλώδιο φόρτισης για οικιακή πρίζα (Mode 2) – κατανάλωση ρεύματος (μικτός κύκλος): 20,2-18,0 kWh/100km, εκπομπές CO2 (μικτός κύκλος): 0 g/km.

Highlights

Μία εφαρμογή για τα πάντα. Ως οδηγός του smart EQ fortwo ή forfour έχετε στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή σημαντικές πληροφορίες και λειτουργίες σχετικά με το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο στο smartphone σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι η εφαρμογή smart EQ control: Συνδυάζει διάφορες εφαρμογές smart σε μία.

Γραμμές εξοπλισμού.

Βασικός εξοπλισμός.
Ηλεκτρικό αυτοκίνητο με θέα: Πρακτικό, ευφυές και ανοικτό για ατέλειωτη οδηγική απόλαυση: το smart EQ fortwo cabrio περιλαμβάνει ήδη στο βασικό εξοπλισμό πολυάριθμα χαρακτηριστικά ασφάλειας και πολλές άλλες λειτουργίες, γνωστές μόνο από μεγαλύτερα αυτοκίνητα.
smart fortwo cabrio passion.
Ηλεκτρικό αυτοκίνητο με θέα: Πρακτικό, ευφυές και ανοικτό για ατέλειωτη οδηγική απόλαυση: το smart EQ fortwo cabrio περιλαμβάνει ήδη στο βασικό εξοπλισμό πολυάριθμα χαρακτηριστικά ασφάλειας και πολλές άλλες λειτουργίες, γνωστές μόνο από μεγαλύτερα αυτοκίνητα.
smart forfour cabrio prime.
Ηλεκτρικό αυτοκίνητο με understatement: Εξωτερικά cool, εσωτερικά hot: προσπερνάτε σχεδόν αθόρυβα με το ανοικτό ηλεκτρικό αυτοκίνητο – και βρίσκεστε στο επίκεντρο, καθισμένοι στα μαύρα θερμαινόμενα δερμάτινα καθίσματα. Σε συνδυασμό με τα κομψά χρώματα και τις διακριτικές αντιθέσεις αποκτά μια άκρως διαχρονική εμφάνιση – παρά τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό.
smart forfour cabrio perfect.
Ανοικτό στυλ: Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι σχεδόν αθόρυβα – στο smart EQ fortwo cabrio | perfect μπορείτε ακούτε καλύτερα τους άλλους να σας θαυμάζουν. Με συναρπαστικά κομψό χρωματικό συνδυασμό και σπορ ζάντες αλουμινίου, κανένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο δεν μπορεί να συναγωνιστεί το cabrio τόσο εύκολα.

Υπηρεσίες χρηματοδότησης.

Διατηρήστε την ευελιξία σας – και στα οικονομικά σας.
Σκεφτείτε «smart» και επιλέξτε μέσα από την μεγάλη γκάμα των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών που σας προσφέρουμε. Είναι απλό! Συνδυάστε την αγορά του αγαπημένου σας smart με χαμηλές μηνιαίες δόσεις και διατηρείστε την ευελιξία σας! Επιπλέον, είμαστε κοντά σας με προνομιακά προγράμματα Mercedes-Benz Insurance για να απολαμβάνετε τη σιγουριά και την ηρεμία που σας αξίζει. H Mercedes-Benz Ελλάς σας παρουσιάζει το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα ”smart4U” και σας φέρνει γρήγορα και εύκολα πίσω από το τιμόνι του αγαπημένου σας smart. To ”smart4U” αφορά σε όλα τα καινούργια αυτοκίνητα smart fortwo, smart forfour & smart electric edition.



Χρηματοδοτικό πρόγραμμα smart4U.
Με το πρωτοποριακό αυτό πρόγραμμα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε το smart που επιθυμείτε, με ιδιαίτερα χαμηλή μηνιαία δόση και ελκυστικό επιτόκιο, αποπληρώνοντας το δάνειό σας εναλλακτικά σε 36, 48 ή 60 ισόποσες δόσεις + 1 τελευταία μεγάλη δόση (Balloon) η οποία ισοδυναμεί με την υπολειμματική αξία του οχήματος στο τέλος της χρηματοδότησης.

Με την αποπληρωμή και της τελευταίας ισόποσης δόσης έχετε τις εξής εναλλακτικές επιλογές:

1. Εξόφληση της τελευταίας μεγάλης δόσης και απόκτηση της κυριότητας του οχήματος.
2. Αναχρηματοδότηση της τελευταίας μεγάλης δόσης (Balloon) με τους όρους και τις προϋποθέσεις που ισχύουν στην Τράπεζα κατά την περίοδο αυτή.
3. Επιστροφή του οχήματος στο Διανομέα βάσει συγκεκριμένων προϋποθέσεων επαναγοράς.

Με το πρόγραμμα “smart4U”, η υπηρεσία «προστασία δανείου» συμπεριλαμβάνεται στην μηνιαία δόση του δανείου σας ενώ όλες οι υπηρεσίες After Sales (Συμβόλαιο Συντήρησης, Ασφάλιση & Επέκταση Εγγύησης) μπορούν επίσης να ενσωματωθούν στην χρηματοδότηση του αυτοκινήτου, κατόπιν επιλογής σας, αναπροσαρμόζοντας την μηνιαία σας δόση.

Ειδικά για το smart electric edition, στη μηνιαία σας δόση συμπεριλαμβάνεται σε κάθε περίπτωση, το κόστος συμβολαίου συντήρησης excellent με τις κάτωθι υπηρεσίες:

  • Συντήρηση 3 χρόνων
  • Εγγύηση 3 χρόνων για Αντικατάσταση Μπαταρίας
  • Επέκταση Εγγύησης 1 χρόνου



*Διευκρινίζεται ότι το χρηματοδοτικό πρόγραμμα smart4U, προσφέρεται σε συνεργασία με την FGA Bank.