>>Οι Φίλοι του Παιδιού


28 & 29 Νοεμβρίου 2015

Η Λάμδα Star συμμετέχει στο 16ο Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Παζάρι
και στηρίζει το φιλανθρωπικό σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού»
Η Λάμδα Star, Εξουσιοδοτημένος Διανομέας και Επισκευαστής smart, πιστή στη δέσμευσή της για υπεύθυνη κοινωνική παρουσία και στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων,
βρίσκεται στο πλευρό του φιλανθρωπικού σωματείου «Οι Φίλοι του Παιδιού», συμμετέχοντας στο Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Παζάρι που διοργανώνει το σωματείο για 16η χρονιά.
Το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015, από τις 10 το πρωί ως τις 8 το βράδυ, η Λάμδα Star και τα καινούρια μοντέλα smart θα σας υποδέχονται στην είσοδο του εκθεσιακού κέντρου Helexpo Palace, στο Μαρούσι.
Η Λάμδα Star έχει προετοιμάσει μια σειρά ευχάριστων εκπλήξεων, τόσο για τους μικρούς όσο και για τους μεγάλους «Φίλους του Παιδιού» που θα επισκεφθούν το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι.
Παράλληλα, η Λάμδα Star θα διενεργήσει λαχειοφόρο αγορά με πλούσια δώρα, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την στήριξη του έργου των «Φίλων του Παιδιού». Με κάθε λαχνό που θα αγοράζουν, οι επισκέπτες του Χριστουγεννιάτικου Bazaar θα ενισχύσουν οικονομικά το φιλανθρωπικό σωματείο και θα έχουν τη δυνατότητα να μπουν στην κλήρωση για μοναδικά δώρα όπως διήμερη απόδραση με το smart forfour και όλα τα έξοδα πληρωμένα, απολαυστικά brunches με το smart fortwo για περισσότερη διασκέδαση στην πόλη αλλά και smart ταξιδιωτικό εξοπλισμό.
Το φιλανθρωπικό σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού» ιδρύθηκε το 1987 και είναι το πρώτο σωματείο που συστάθηκε στην Αττική με σκοπό την προστασία και την φροντίδα, όχι μόνο του άρρωστου ή του κακοποιημένου παιδιού, αλλά και του παιδιού που ζει κάτω από το όριο της φτώχειας. Σήμερα, το σωματείο στηρίζει τα παιδιά 300 οικογενειών, φροντίζοντας να καλύπτει σε εβδομαδιαία βάση τις απαραίτητες ανάγκες των και προσφέροντας τρόφιμα, ρουχισμό, είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας.