>>Το νέο smart fortwo.


Roll model. Η πόλη χρειάζεται οραματιστές.

Η πόλη χρειάζεται οραματιστές.
Πώς γίνεται κανείς ίνδαλμα; Ή ακόμη σημαντικότερο: πώς κινείται κανείς τέλεια στην πόλη; Στην περίπτωση του smart fortwo, η απάντηση είναι ίδια και για τις δύο ερωτήσεις: αψηφώντας όσα ξέρεις και εστιάζοντας σε αυτά που πραγματικά χρειάζεσαι. Το ασυναγώνιστα μικρό μήκος των 2,69 m και ο κύκλος στροφής των 6,95 m που σπάει κάθε ρεκόρ, έχουν αναδείξει το smart fortwo όχι απλώς στο πρώτο γνήσιο αυτοκίνητο πόλης, αλλά και στο πιο συνεπές.

.

Κατανάλωση καυσίμου (μικτός κύκλος) 5,2 – 4,8 l/100 km Eκπομπές CO2 (μικτός κύκλος) 119 – 110 g/km Κατηγορία αποδοτικότητας (ισχύει για D): E-D

Highlights

Το smart fortwo.
Το ότι βρίσκεστε μέσα σε μικρό αυτοκίνητο, το αισθάνεστε ίσως μόνον όταν παρκάρετε χωρίς πρόβλημα σε πολύ μικρές θέσεις στάθμευσης. Το εσωτερικό σε κάθε περίπτωση αποδεικνύεται αναπάντεχα ευρύχωρο: η εμφάνιση κι υφή των υλικών, καθώς και η συνεπής σχεδιαστική γραμμή, προσφέρουν οδηγική απόλαυση σε κάθε χιλιόμετρο. Πολλές επιφάνειες επενδύονται γενναιόδωρα με ύφασμα και εντυπωσιάζουν με συνδυασμούς χρωμάτων που είναι από κομψοί έως έντονα εκφραστικοί. Είναι σχεδόν κρίμα που βρίσκετε τόσο γρήγορα θέση να παρκάρετε. Στην πραγματικότητα, κανείς δεν θα θέλει πλέον να βγει από αυτό το αυτοκίνητο.

Γραμμές εξοπλισμού.

Βασικός εξοπλισμός
smart fortwo από 12.260€
Μάθετε περισσότερα
Εξοπλισμός passion
smart fortwo από 13.753€
Μάθετε περισσότερα
Εξοπλισμός prime
smart fortwo από 14.397€
Μάθετε περισσότερα
Εξοπλισμός perfet
smart fortwo από 14.075€
Μάθετε περισσότερα

Νέο Χρηματοδοτικό πρόγραμμα smart4U

Νέο Χρηματοδοτικό πρόγραμμα smart4U.
H Mercedes-Benz Ελλάς σας παρουσιάζει το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα ”smart4U” και σας φέρνει γρήγορα και εύκολα πίσω από το τιμόνι του αγαπημένου σας smart. To ”smart4U” αφορά σε όλα τα καινούργια αυτοκίνητα smart fortwo, smart forfour & smart electric edition. Με το πρωτοποριακό αυτό πρόγραμμα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε το smart που επιθυμείτε, με ιδιαίτερα χαμηλή μηνιαία δόση και ελκυστικό επιτόκιο, αποπληρώνοντας το δάνειό σας εναλλακτικά σε 36, 48 ή 60 ισόποσες δόσεις + 1 τελευταία μεγάλη δόση (Balloon) η οποία ισοδυναμεί με την υπολειμματική αξία του οχήματος στο τέλος της χρηματοδότησης. Με την αποπληρωμή και της τελευταίας ισόποσης δόσης έχετε τις εξής εναλλακτικές επιλογές: 1. Εξόφληση της τελευταίας μεγάλης δόσης και απόκτηση της κυριότητας του οχήματος. 2. Αναχρηματοδότηση της τελευταίας μεγάλης δόσης (Balloon) με τους όρους και τις προϋποθέσεις που ισχύουν στην Τράπεζα κατά την περίοδο αυτή. 3. Επιστροφή του οχήματος στο Διανομέα βάσει συγκεκριμένων προϋποθέσεων επαναγοράς. Με το πρόγραμμα “smart4U”, η υπηρεσία «προστασία δανείου» συμπεριλαμβάνεται στην μηνιαία δόση του δανείου σας ενώ όλες οι υπηρεσίες After Sales (Συμβόλαιο Συντήρησης, Ασφάλιση & Επέκταση Εγγύησης) μπορούν επίσης να ενσωματωθούν στην χρηματοδότηση του αυτοκινήτου, κατόπιν επιλογής σας, αναπροσαρμόζοντας την μηνιαία σας δόση. Ειδικά για το smart electric edition, στη μηνιαία σας δόση συμπεριλαμβάνεται σε κάθε περίπτωση, το κόστος συμβολαίου συντήρησης excellent με τις κάτωθι υπηρεσίες:
  • Συντήρηση 3 χρόνων
  • Εγγύηση 3 χρόνων για Αντικατάσταση Μπαταρίας
  • Επέκταση Εγγύησης 1 χρόνου
*Διευκρινίζεται ότι το χρηματοδοτικό πρόγραμμα smart4U, προσφέρεται σε συνεργασία με την FGA Bank.