>>Το νέο smart forfour.


Προνοήστε. Καθίστε πίσω.

Εξωτερικά ένα smart. Εσωτερικά δύο.
Καταρρίπτεις κανόνες βάζοντας τους δικούς σου. Ποιος λέει ότι ένα αυτοκίνητο πρέπει να είναι μεγάλο, για να είναι ευρύχωρο; Και ποιος λέει ότι ένα smart πρέπει να είναι μόνο διθέσιο, για να είναι γνήσιο smart; Το συγκεκριμένο δεν έχει μόνο τα τυπικά χαρακτηριστικά smart, όπως μικρές διαστάσεις και μικρός κύκλος στροφής, αλλά προσφέρει και χωρητικότητα φόρτωσης 975 λίτρων και χώρο για τέσσερα άτομα. Θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει κανείς επαναστατικό – εμείς το αποκαλούμε απλώς smart forfour.

.

Κατανάλωση καυσίμου (μικτός κύκλος) 5,4 – 5,1 l/100 km,
εκπομπές CO2 (μικτές) 123- 117 g/km

Highlights

Χαρακτηριστικό smart: κλέβει την παράσταση.
Το πρόσωπο του smart forfour σας καλωσορίζει με ένα χαμόγελο: η μπροστινή μάσκα με κυψελοειδή δομή και με ενσωματωμένο λογότυπο smart υπογραμμίζει το look του εντυπωσιακού μπροστινού τμήματος. Οι προβολείς αλογόνου με εμφάνιση καθαρού κρυστάλλου προσδίνουν στο smart forfour έναν αέρα αυτοπεποίθησης μέρα και νύχτα. Προαιρετικά, θα σας υποδέχεται με κομψά καμπυλόσχημα, ενσωματωμένα φώτα πορείας ημέρας τεχνολογίας οπτικών ινών LED και με λειτουργία Welcome.

Γραμμές εξοπλισμού.

Βασικός εξοπλισμός
smart forfour από 12.940€
Μάθετε περισσότερα
Εξοπλισμός passion
smart forfour από 14.432€
Μάθετε περισσότερα
Εξοπλισμός prime
smart forfour από 15.249€
Μάθετε περισσότερα
Εξοπλισμός perfect
smart forfour από 14.755€
Μάθετε περισσότερα

Νέο Χρηματοδοτικό πρόγραμμα smart4U

Νέο Χρηματοδοτικό πρόγραμμα smart4U.
H Mercedes-Benz Ελλάς σας παρουσιάζει το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα ”smart4U” και σας φέρνει γρήγορα και εύκολα πίσω από το τιμόνι του αγαπημένου σας smart. To ”smart4U” αφορά σε όλα τα καινούργια αυτοκίνητα smart fortwo, smart forfour & smart electric edition.

Με το πρωτοποριακό αυτό πρόγραμμα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε το smart που επιθυμείτε, με ιδιαίτερα χαμηλή μηνιαία δόση και ελκυστικό επιτόκιο, αποπληρώνοντας το δάνειό σας εναλλακτικά σε 36, 48 ή 60 ισόποσες δόσεις + 1 τελευταία μεγάλη δόση (Balloon) η οποία ισοδυναμεί με την υπολειμματική αξία του οχήματος στο τέλος της χρηματοδότησης.

Με την αποπληρωμή και της τελευταίας ισόποσης δόσης έχετε τις εξής εναλλακτικές επιλογές:

1. Εξόφληση της τελευταίας μεγάλης δόσης και απόκτηση της κυριότητας του οχήματος.
2. Αναχρηματοδότηση της τελευταίας μεγάλης δόσης (Balloon) με τους όρους και τις προϋποθέσεις που ισχύουν στην Τράπεζα κατά την περίοδο αυτή.
3. Επιστροφή του οχήματος στο Διανομέα βάσει συγκεκριμένων προϋποθέσεων επαναγοράς.

Με το πρόγραμμα “smart4U”, η υπηρεσία «προστασία δανείου» συμπεριλαμβάνεται στην μηνιαία δόση του δανείου σας ενώ όλες οι υπηρεσίες After Sales (Συμβόλαιο Συντήρησης, Ασφάλιση & Επέκταση Εγγύησης) μπορούν επίσης να ενσωματωθούν στην χρηματοδότηση του αυτοκινήτου, κατόπιν επιλογής σας, αναπροσαρμόζοντας την μηνιαία σας δόση.

Ειδικά για το smart electric edition, στη μηνιαία σας δόση συμπεριλαμβάνεται σε κάθε περίπτωση, το κόστος συμβολαίου συντήρησης excellent με τις κάτωθι υπηρεσίες:

  • Συντήρηση 3 χρόνων
  • Εγγύηση 3 χρόνων για Αντικατάσταση Μπαταρίας
  • Επέκταση Εγγύησης 1 χρόνου*Διευκρινίζεται ότι το χρηματοδοτικό πρόγραμμα smart4U, προσφέρεται σε συνεργασία με την FGA Bank.