>>Το νέο smart EQ fortwo.


Διασκεδαστική ευφυΐα

100% ηλεκτρικό. 100% πόλης.
Ευφυΐα και άφθονη απόλαυση: αυτή είναι η ηλεκτρική κινητικότητα με το νέο smart EQ fortwo. Με όλα τα πλεονεκτήματα που κάνουν κάθε smart τόσο μοναδικό και ασφαλές, με μοντέρνες τεχνολογίες connected car και πλήρη πρόσβαση στις καινοτόμες υπηρεσίες μας – και φυσικά με έξτρα δόση απόλαυσης, που μόνο ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο μπορεί να προσφέρει
.
smart EQ fortwo με φορτιστή αυτοκινήτου 4,6kW – κατανάλωση ρεύματος (μικτός κύκλος): 15,7-13,9 kWh/100km, εκπομπές CO2 (μικτός κύκλος): 0 g/km. smart EQ fortwo με προαιρετικό φορτιστή αυτοκινήτου 22kW με καλώδιο φόρτισης για wallbox / δημόσιο σταθμό φόρτισης (Mode 3) – κατανάλωση ρεύματος (μικτός κύκλος): 14,5-12,9 kWh/100km, εκπομπές CO2 (μικτός κύκλος): 0 g/km. smart EQ fortwo με προαιρετικό φορτιστή αυτοκινήτου 22kW με καλώδιο φόρτισης για οικιακή πρίζα (Mode 2) – κατανάλωση ρεύματος (μικτός κύκλος): 20,1-18,0 kWh/100km, εκπομπές CO2 (μικτός κύκλος): 0 g/km.

Highlights

Μία εφαρμογή για τα πάντα. Ως οδηγός του smart EQ fortwo ή forfour έχετε στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή σημαντικές πληροφορίες και λειτουργίες σχετικά με το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο στο smartphone σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι η εφαρμογή smart EQ control: Συνδυάζει διάφορες εφαρμογές smart σε μία.

Γραμμές εξοπλισμού.

Οδηγική απόλαυση στο βασικό εξοπλισμό.
Το smart EQ fortwo: ευφυής ηλεκτρική κινητικότητα με μεγάλη δόση απόλαυσης. Με όλα τα πλεονεκτήματα που κάνουν κάθε smart τόσο μοναδικό και ασφαλές, με μοντέρνες τεχνολογίες connected car και πλήρη πρόσβαση στις καινοτόμες υπηρεσίες μας – και φυσικά με έξτρα δόση απόλαυσης, που μόνο ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο μπορεί να προσφέρει.
Ηλεκτρική κινητικότητα – λειτουργικό, έντονα εκφραστικό, μοντέρνο.
Κάντε την ηλεκτρική κινητικότητα λίγο ακόμη πιο ιδιαίτερη: με τον κλωβό ασφαλείας tridion σε κομψό μαύρο και τρεις διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς για τον εσωτερικό χώρο, το smart EQ fortwo | passion βάζει μία εντελώς προσωπική πινελιά σε κάθε δρόμο – έτσι το ηλεκτρικό αυτοκίνητο γίνεται καθαρά προσωπική σας υπόθεση.
Ηλεκτρική κινητικότητα – σπορτίφ κομψότητα.
Συναρπαστικό look για ηλεκτρικές μετακινήσεις στην πόλη: με τέτοιο κομψό χρωματικό συνδυασμό και σπορ ζάντες αλουμινίου, κανένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο δεν μπορεί να συναγωνιστεί τόσο εύκολα το smart EQ fortwo | perfect. Μαζί του κάνετε παντού ωραίες εμφανίσεις – στο γυμναστήριο ή σε γκουρμέ εστιατόριο.
Ηλεκτρική κινητικότητα – κομψά και διαχρονικά.
Πρώτης τάξεως ηλεκτρικό αυτοκίνητο: χάρη στις μαύρες δερμάτινες επενδύσεις και τη θέρμανση καθισμάτων στο βασικό εξοπλισμό, η μετάβαση στην ηλεκτρική κινητικότητα με το smart EQ fortwo | prime γίνεται εξαιρετικά αναπαυτικά. Ο υψηλής ποιότητας εξοπλισμός συνδυάζεται με κομψά χρώματα και διακριτικές αντιθέσεις – έτσι το μέλλον έχει διαχρονική εμφάνιση.

Έξυπνες εφαρμογές.

Εφαρμογή smart EQ control.
Το αυτοκίνητό σας γίνεται τώρα ακόμη πιο “κινητό”: ως οδηγός του smart EQ fortwo ή forfour έχετε στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή σημαντικές πληροφορίες και λειτουργίες σχετικά με το αυτοκίνητό σας στο smartphone σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι η εφαρμογή smart EQ control.
smart experienc-e.
Γνωρίστε την ηλεκτρική κινητικότητα του smart διαδραστικά μέσω μίας εφαρμογής: π.χ. με μοντέλα 3D, augmented reality για τα χαρακτηριστικά εσωτερικού χώρου ή έναν προσομοιωτή αυτονομίας για την καθημερινότητά σας. Αυτά και πολλά άλλα υπάρχουν στη δωρεάν εφαρμογή μας smart experienc-e App.

Νέο Χρηματοδοτικό πρόγραμμα smart4U

Νέο Χρηματοδοτικό πρόγραμμα smart4U.
H Mercedes-Benz Ελλάς σας παρουσιάζει το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα ”smart4U” και σας φέρνει γρήγορα και εύκολα πίσω από το τιμόνι του αγαπημένου σας smart. To ”smart4U” αφορά σε όλα τα καινούργια αυτοκίνητα smart fortwo, smart forfour & smart electric edition. Με το πρωτοποριακό αυτό πρόγραμμα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε το smart που επιθυμείτε, με ιδιαίτερα χαμηλή μηνιαία δόση και ελκυστικό επιτόκιο, αποπληρώνοντας το δάνειό σας εναλλακτικά σε 36, 48 ή 60 ισόποσες δόσεις + 1 τελευταία μεγάλη δόση (Balloon) η οποία ισοδυναμεί με την υπολειμματική αξία του οχήματος στο τέλος της χρηματοδότησης. Με την αποπληρωμή και της τελευταίας ισόποσης δόσης έχετε τις εξής εναλλακτικές επιλογές: 1. Εξόφληση της τελευταίας μεγάλης δόσης και απόκτηση της κυριότητας του οχήματος. 2. Αναχρηματοδότηση της τελευταίας μεγάλης δόσης (Balloon) με τους όρους και τις προϋποθέσεις που ισχύουν στην Τράπεζα κατά την περίοδο αυτή. 3. Επιστροφή του οχήματος στο Διανομέα βάσει συγκεκριμένων προϋποθέσεων επαναγοράς. Με το πρόγραμμα “smart4U”, η υπηρεσία «προστασία δανείου» συμπεριλαμβάνεται στην μηνιαία δόση του δανείου σας ενώ όλες οι υπηρεσίες After Sales (Συμβόλαιο Συντήρησης, Ασφάλιση & Επέκταση Εγγύησης) μπορούν επίσης να ενσωματωθούν στην χρηματοδότηση του αυτοκινήτου, κατόπιν επιλογής σας, αναπροσαρμόζοντας την μηνιαία σας δόση. Ειδικά για το smart electric edition, στη μηνιαία σας δόση συμπεριλαμβάνεται σε κάθε περίπτωση, το κόστος συμβολαίου συντήρησης excellent με τις κάτωθι υπηρεσίες:
  • Συντήρηση 3 χρόνων
  • Εγγύηση 3 χρόνων για Αντικατάσταση Μπαταρίας
  • Επέκταση Εγγύησης 1 χρόνου
*Διευκρινίζεται ότι το χρηματοδοτικό πρόγραμμα smart4U, προσφέρεται σε συνεργασία με την FGA Bank.