>>Το νέο smart EQ forfour.


Περισσότερος χώρος για ηλεκτρική κινητικότητα.

Χωράει πολλούς. Και έχει “ρεύμα”.
Το νέο smart EQ forfour χωράει πολλά και προσφέρει ακόμη περισσότερα: για παράδειγμα, τη μοναδική οδηγική απόλαυση της ηλεκτρικής κινητικότητας, ευφυή τεχνολογία και, φυσικά, όλα τα πλεονεκτήματα ενός γνήσιου smart. 100% αυτοκίνητο πόλης, 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο και 200% χώρος – σε μήκος μόλις 3,49m.
.
smart EQ forfour με φορτιστή αυτοκινήτου 4,6kW – κατανάλωση ρεύματος (μικτός κύκλος): 16,4-14,5 kWh/100km, εκπομπές CO2 (μικτός κύκλος): 0g/km.
smart EQ forfour με προαιρετικό φορτιστή αυτοκινήτου 22kW με καλώδιο φόρτισης για wallbox / δημόσιο σταθμό φόρτισης (Mode 3) – κατανάλωση ρεύματος (μικτός κύκλος): 15,0-13,4 kWh/100km, εκπομπές CO2 (μικτός κύκλος): 0 g/km.
smart EQ forfour με προαιρετικό φορτιστή αυτοκινήτου 22kW με καλώδιο φόρτισης για οικιακή πρίζα (Mode 2) – κατανάλωση ρεύματος (μικτός κύκλος): 20,8-18,6 kWh/100km, εκπομπές CO2 (μικτός κύκλος): 0 g/km.

Highlights

Μία εφαρμογή για τα πάντα. Ως οδηγός του smart EQ fortwo ή forfour έχετε στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή σημαντικές πληροφορίες και λειτουργίες σχετικά με το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο στο smartphone σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι η εφαρμογή smart EQ control: Συνδυάζει διάφορες εφαρμογές smart σε μία.

Γραμμές εξοπλισμού.

Πλήρως φορτισμένο με ιδέες.
Θέλετε κάτι παραπάνω; Το νέο smart EQ forfour δεν προσφέρει απλώς κάτι αλλά πολλά παραπάνω. Πιο ευφυές, πιο δυναμικό, πιο ασφαλές και πολύ πιο ευρύχωρο: ήδη από το βασικό εξοπλισμό, έχει να προσφέρει περισσότερα από πολλά άλλα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της κατηγορίας του.
Λειτουργικό και μοντέρνο: το ξεχωριστό ηλεκτρικό αυτοκίνητο.
Φαντασμαγορία με έξτρα χώρο: Το smart EQ forfour | passion είναι ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο για όσους αγαπούν το ιδιαίτερο. Με τον κλωβό ασφαλείας tridion σε κομψό μαύρο και τρεις διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς για τον εσωτερικό χώρο, η ηλεκτρική κινητικότητα αποκτά μία εντελώς προσωπική πινελιά.
Σπορτίφ και κομψό: το ηλεκτρικό αυτοκίνητο με έξτρα δόση στυλ.
Τεράστιο στο design: με το συνδυασμό κομψών χρωμάτων, σπορ ζαντών αλουμινίου και άφθονου χώρου για τέσσερα άτομα, κανένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο δεν μπορεί να συναγωνιστεί τόσο εύκολα το smart EQ forfour | perfect. Και στο όργανο πολλαπλών ενδείξεων με έγχρωμη οθόνη TFT του βασικού εξοπλισμού, η ηλεκτρική κινητικότητα στην πόλη δείχνει πραγματικά πολύ όμορφη.
Κομψό και διαχρονικό: το ηλεκτρικό αυτοκίνητο υψηλής κατηγορίας.
Το κλασικό του μέλλοντος: το smart EQ forfour | prime είναι ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο με υψηλής ποιότητας εξοπλισμό, κομψά χρώματα και διακριτικές αντιθέσεις. Χάρη στις μαύρες δερμάτινες επενδύσεις και τη θέρμανση καθισμάτων στο βασικό εξοπλισμό, η μετάβαση στην ηλεκτρική κινητικότητα γίνεται αναπαυτικότερα από ποτέ.

Έξυπνες εφαρμογές.

Εφαρμογή smart EQ control.
Το αυτοκίνητό σας γίνεται τώρα ακόμη πιο “κινητό”: ως οδηγός του smart EQ fortwo ή forfour έχετε στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή σημαντικές πληροφορίες και λειτουργίες σχετικά με το αυτοκίνητό σας στο smartphone σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι η εφαρμογή smart EQ control.
smart experienc-e.
Γνωρίστε την ηλεκτρική κινητικότητα του smart διαδραστικά μέσω μίας εφαρμογής: π.χ. με μοντέλα 3D, augmented reality για τα χαρακτηριστικά εσωτερικού χώρου ή έναν προσομοιωτή αυτονομίας για την καθημερινότητά σας. Αυτά και πολλά άλλα υπάρχουν στη δωρεάν εφαρμογή μας smart experienc-e App.

Νέο Χρηματοδοτικό πρόγραμμα smart4U

Νέο Χρηματοδοτικό πρόγραμμα smart4U.
H Mercedes-Benz Ελλάς σας παρουσιάζει το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα ”smart4U” και σας φέρνει γρήγορα και εύκολα πίσω από το τιμόνι του αγαπημένου σας smart. To ”smart4U” αφορά σε όλα τα καινούργια αυτοκίνητα smart fortwo, smart forfour & smart electric edition. Με το πρωτοποριακό αυτό πρόγραμμα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε το smart που επιθυμείτε, με ιδιαίτερα χαμηλή μηνιαία δόση και ελκυστικό επιτόκιο, αποπληρώνοντας το δάνειό σας εναλλακτικά σε 36, 48 ή 60 ισόποσες δόσεις + 1 τελευταία μεγάλη δόση (Balloon) η οποία ισοδυναμεί με την υπολειμματική αξία του οχήματος στο τέλος της χρηματοδότησης. Με την αποπληρωμή και της τελευταίας ισόποσης δόσης έχετε τις εξής εναλλακτικές επιλογές: 1. Εξόφληση της τελευταίας μεγάλης δόσης και απόκτηση της κυριότητας του οχήματος. 2. Αναχρηματοδότηση της τελευταίας μεγάλης δόσης (Balloon) με τους όρους και τις προϋποθέσεις που ισχύουν στην Τράπεζα κατά την περίοδο αυτή. 3. Επιστροφή του οχήματος στο Διανομέα βάσει συγκεκριμένων προϋποθέσεων επαναγοράς. Με το πρόγραμμα “smart4U”, η υπηρεσία «προστασία δανείου» συμπεριλαμβάνεται στην μηνιαία δόση του δανείου σας ενώ όλες οι υπηρεσίες After Sales (Συμβόλαιο Συντήρησης, Ασφάλιση & Επέκταση Εγγύησης) μπορούν επίσης να ενσωματωθούν στην χρηματοδότηση του αυτοκινήτου, κατόπιν επιλογής σας, αναπροσαρμόζοντας την μηνιαία σας δόση. Ειδικά για το smart electric edition, στη μηνιαία σας δόση συμπεριλαμβάνεται σε κάθε περίπτωση, το κόστος συμβολαίου συντήρησης excellent με τις κάτωθι υπηρεσίες:
  • Συντήρηση 3 χρόνων
  • Εγγύηση 3 χρόνων για Αντικατάσταση Μπαταρίας
  • Επέκταση Εγγύησης 1 χρόνου
*Διευκρινίζεται ότι το χρηματοδοτικό πρόγραμμα smart4U, προσφέρεται σε συνεργασία με την FGA Bank.