>>Το νέο smart fortwo cabrio


από 15.564,00€

Ιδανικό για την πόλη
Να είστε ανοιχτοί στο διαφορετικό! Με το smart fortwo cabrio δεν κινείστε απλώς ιδανικά μέσα στην πόλη – αλλά μπορείτε να τη ζείτε από απόσταση αναπνοής. Χάρη στον πρωτοποριακά μικρό κύκλο στροφής και τις μικρές διαστάσεις του, το smart fortwo cabrio διασχίζει την κίνηση της πόλης ταχύτερα και πιο ευέλικτα από τα περισσότερα άλλα αυτοκίνητα – και γίνεται η πρώτη επιλογή ανεξαρτήτως λιακάδας.
Κατανάλωση καυσίμου (μικτός κύκλος) 5,4 – 5,0 l/100 km,
εκπομπές CO2 (μικτός κύκλος) 123- 114 g/km.

Highlights

Κομψή εμφάνιση.
το smart fortwo cabrio είναι αδιαμφισβήτητα ένα smart αλλά ταυτόχρονα έχει τη δική του προσωπικότητα. Η εμβληματική σχεδίαση επεκτείνεται και στην κουκούλα χρώματος red ή black. Τόσο άψογη συνολική σχεδίαση, που είναι δύσκολο να πεις πότε δείχνει ομορφότερο: “ανοικτό” ή “κλειστό”.

Γραμμές εξοπλισμού.

Βασικός εξοπλισμός.
Για εραστές της απλότητας: Άφθονος εξοπλισμός ασφάλειας και πολυάριθμες έξυπνες λύσεις: ήδη από τη βασική έκδοσή του, το smart fortwo cabrio δείχνει ότι κανείς δεν μπορεί να το ξεπεράσει στο θέμα των μετακινήσεων στην πόλη. Απολαύστε την πρωτοπόρα φιλοσοφία του smart fortwo cabrio στη γνησιότερη μορφή της.
smart fortwo cabrio passion.
Κανένα cabrio δεν μοιάζει με κανένα άλλο: Όλοι όσοι προτιμούν τις ιδιαίτερες εμφανίσεις, μπορούν με το smart fortwo cabrio | passion να απολαμβάνουν όσο θέλουν τον ουρανό στη γη. Κι όχι μόνο στο γαλάζιο του ουρανού, αλλά και σε πολλά άλλα χρώματα. Στον εσωτερικό χώρο έχετε την επιλογή ανάμεσα σε τρεις εντυπωσιακούς χρωματικούς συνδυασμούς, ώστε να δώσετε ιδιαίτερη εμφάνιση στο ταμπλό οργάνων, τα καθίσματα και τα κεντρικά πλαίσια θυρών.
smart forfour cabrio prime.
Ανοικτό στο στυλ σας: Το smart fortwo cabrio | prime αποδεικνύει εντυπωσιακά, ότι ακόμη σε μικρό χώρο μπορεί να χωρέσει πολύ στυλ. Με τα δερμάτινα καθίσματα, τα εντυπωσιακά πλαίσια κεντρικά θυρών με λευκές λεπτομέρειες, το δερμάτινο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών με άμεσο σύστημα διεύθυνσης και τον επίσης δερμάτινο επιλογέα ταχυτήτων, κλέβει την παράσταση με το κλασικό μαύρο εσωτερικό του επισκιάζοντας όλους τους άλλους, ακόμη κι όταν δεν έχει ήλιο.
smart forfour cabrio perfect.
Ομορφιά για όλους: Απολαύστε την ανοικτή οδήγηση στην πόλη – ή μήπως να το οδηγήσετε ανοικτό, για να το απολάυσει η πόλη; Με το smart fortwo cabrio | perfect ισχύουν και τα δύο. Στο εσωτερικό ξεχωρίζει ο κομψός χρωματικός συνδυασμός μαύρο-καφέ-γκρι. Άλλα highlights: οι σπορ ζάντες αλουμινίου και το όργανο πολλαπλών ενδείξεων με έγχρωμη οθόνη TFT στο βασικό εξοπλισμό.

Υπηρεσίες χρηματοδότησης.

Διατηρήστε την ευελιξία σας – και στα οικονομικά σας.
Σκεφτείτε «smart» και επιλέξτε μέσα από την μεγάλη γκάμα των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών που σας προσφέρουμε. Είναι απλό! Συνδυάστε την αγορά του αγαπημένου σας smart με χαμηλές μηνιαίες δόσεις και διατηρείστε την ευελιξία σας! Επιπλέον, είμαστε κοντά σας με προνομιακά προγράμματα Mercedes-Benz Insurance για να απολαμβάνετε τη σιγουριά και την ηρεμία που σας αξίζει. H Mercedes-Benz Ελλάς σας παρουσιάζει το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα ”smart4U” και σας φέρνει γρήγορα και εύκολα πίσω από το τιμόνι του αγαπημένου σας smart. To ”smart4U” αφορά σε όλα τα καινούργια αυτοκίνητα smart fortwo, smart forfour & smart electric edition.



Χρηματοδοτικό πρόγραμμα smart4U.
Με το πρωτοποριακό αυτό πρόγραμμα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε το smart που επιθυμείτε, με ιδιαίτερα χαμηλή μηνιαία δόση και ελκυστικό επιτόκιο, αποπληρώνοντας το δάνειό σας εναλλακτικά σε 36, 48 ή 60 ισόποσες δόσεις + 1 τελευταία μεγάλη δόση (Balloon) η οποία ισοδυναμεί με την υπολειμματική αξία του οχήματος στο τέλος της χρηματοδότησης.

Με την αποπληρωμή και της τελευταίας ισόποσης δόσης έχετε τις εξής εναλλακτικές επιλογές:

1. Εξόφληση της τελευταίας μεγάλης δόσης και απόκτηση της κυριότητας του οχήματος.
2. Αναχρηματοδότηση της τελευταίας μεγάλης δόσης (Balloon) με τους όρους και τις προϋποθέσεις που ισχύουν στην Τράπεζα κατά την περίοδο αυτή.
3. Επιστροφή του οχήματος στο Διανομέα βάσει συγκεκριμένων προϋποθέσεων επαναγοράς.

Με το πρόγραμμα “smart4U”, η υπηρεσία «προστασία δανείου» συμπεριλαμβάνεται στην μηνιαία δόση του δανείου σας ενώ όλες οι υπηρεσίες After Sales (Συμβόλαιο Συντήρησης, Ασφάλιση & Επέκταση Εγγύησης) μπορούν επίσης να ενσωματωθούν στην χρηματοδότηση του αυτοκινήτου, κατόπιν επιλογής σας, αναπροσαρμόζοντας την μηνιαία σας δόση.

Ειδικά για το smart electric edition, στη μηνιαία σας δόση συμπεριλαμβάνεται σε κάθε περίπτωση, το κόστος συμβολαίου συντήρησης excellent με τις κάτωθι υπηρεσίες:

  • Συντήρηση 3 χρόνων
  • Εγγύηση 3 χρόνων για Αντικατάσταση Μπαταρίας
  • Επέκταση Εγγύησης 1 χρόνου



*Διευκρινίζεται ότι το χρηματοδοτικό πρόγραμμα smart4U, προσφέρεται σε συνεργασία με την FGA Bank.