>>smart forfour proxy.


Κινείται με προβάδισμα.
ΈΠροοδευτικό, sport, πρωτοποριακό. Εξωτερικά, το smart forfour proxy έχει ένα ιδιαίτερα δυναμικό παρουσιαστικό χάρη στο πακέτο Sport και τις μαύρες βαμμένες και στιλβωμένες ζάντες αλουμινίου 16″ (40,6 cm) σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων. Το εσωτερικό του φαντάζει ακόμη πιο ευρύχωρο λόγω της πανοραμικής ηλιοροφής, και αποπνέει μια δροσερή αίσθηση χάρη στο χρωματικό συνδυασμό λευκού/μπλε. Επίσης, το smart forfour proxy περιλαμβάνει το σύστημα αυτόματου κλιματισμού και το σύστημα ήχου στο βασικό εξοπλισμό του.
.
Κατανάλωση καυσίμου (μικτός κύκλος) 4,7 – 4,2 l/100 km, εκπομπές CO2 (μικτές) 108 – 97 g/km

Χαρακτηριστικά εξοπλισμού.

Εξωτερικό.
 • Πανοραμική ηλιοροφή με αλεξήλιο ρολό.
 • Επένδυση μάσκας ψυγείου σε white.
 • Κλωβός ασφαλείας tridion σε white.
Εσωτερικό.
 • Ταμπλό οργάνων και κεντρικά πλαίσια θυρών σε μπλε ύφασμα και λεπτομέρειες σε λευκό.
 • Επενδύσεις σε εμφάνιση δέρματος/ύφασμα λευκό/μπλε.
 • Ντουλαπάκι συνοδηγού με κλειδαριά.
Ασφάλεια και συστήματα υποβοήθησης.
 • Υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας με ηχητική και οπτική προειδοποίηση.
Πακέτο Sport.
 • Ζάντες αλουμινίου 16 cm (40,6″) σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων σε μαύρο και στιλβωμένες, με ελαστικά 185/50 R16R εμπρός και 205/45 R16 R91R πίσω (R91)
 • Sport ανάρτηση με χαμηλότερη ρύθμιση 10 mm.
 • Σύστημα εξάτμισης με χρωμιωμένο πλαίσιο σωλήνα εξάτμισης.
 • Sport δερμάτινο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών σχεδίασης 3 ακτίνων, κεντρικό τμήμα σε ανθρακί και διακοσμητικές ραφές σε γκρι.
 • Sport πεντάλ σε βουρτσισμένο ανοξείδωτο χάλυβα με αντιολισθητικά στοιχεία.
Πακέτο Cool & Audio με αυτόματο σύστημα κλιματισμού και σύστημα ήχου.
 • Σύστημα ήχου smart με θύρες AUX/USB, διεπαφή Bluetooth® με λειτουργία ανοικτής ακρόασης, audio streaming για μετάδοση μουσικής και εφαρμογή smart cross connect για iOS και Android.
 • Σύστημα αυτόματου κλιματισμού με αυτόματη ρύθμιση θερμοκρασίας και σύνθετο φίλτρο με ενεργό άνθρακα.

Highlights

Πακέτο Sport.
Περισσότερος δυναμισμός στην πόλη: πολύ εύκολα με το πακέτο Sport του βασικού εξοπλισμού. Χάρη στο κατά 10 χιλιοστά χαμηλότερο αμάξωμα, χαμηλώνει και το κέντρο βάρους εξασφαλίζοντας ακόμη καλύτερο κράτημα στο δρόμο.
Τα στοιχεία του πακέτου Sport στο εξωτερικό:
 • Ζάντες αλουμινίου 16″ (40,6 cm) σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων σε μαύρο και στιλβωμένες με ελαστικά 185/50 R16 σε 6J x 16 ET44 εμπρός και 205/45 R16 σε 6,5J x 16 ET40 (R91) πίσω.
 • Sport ανάρτηση με χαμηλότερη ρύθμιση 10 χιλιοστών.
 • Σύστημα εξάτμισης με χρωμιωμένο πλαίσιο σωλήνα εξάτμισης.
Τα στοιχεία του πακέτου Sport στο εσωτερικό:
 • sport τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών σχεδίασης 3 ακτίνων σε δέρμα.
 • sport πεντάλ σε βουρτσισμένο ανοξείδωτο χάλυβα με αντιολισθητικά στοιχεία.
smart-forfour-proxy-cool-lamda-star
Πακέτο Cool & Audio.
Εξασφαλίζει τη θερμοκρασία που επιθυμείτε: το πακέτο Cool & Audio με σύστημα αυτόματου κλιματισμού. Επιπλέον, το ενσωματωμένο σύνθετο φίλτρο εξαλείφει σχεδόν εντελώς τη γύρη και την σκόνη. Στα highlights του συστήματος ήχου περιλαμβάνεται και η τηλεφωνία Bluetooth® καθώς και η εφαρμογή smart cross connect με πλοήγηση.
Το πακέτο Cool & Media σας προσφέρει μεταξύ άλλων τις εξής λειτουργίες:
 • Σύστημα αυτόματου κλιματισμού με αυτόματη ρύθμιση θερμοκρασίας και σύνθετο φίλτρο με ενεργό άνθρακα.
 • Σύστημα ήχου smart με θύρες AUX/USB, διεπαφή Bluetooth® με λειτουργία ανοικτής ακρόασης, audio streaming για μετάδοση μουσικής και εφαρμογή smart cross connect για iOS και Android.
smart-forfour-proxy-lorida-lamda-star
Υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας με ηχητική και οπτική προειδοποίηση.
Η υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας είναι ένας πολύ προσεκτικός συνοδηγός, αφού σας βοηθά να αποφεύγετε κατά λάθος εκτροπή από τη λωρίδα σας στο δρόμο. Μία βιντεοκάμερα σαρώνει τις διαγραμμίσεις του οδοστρώματος και αναγνωρίζει τη χρωματική αντίθεση μεταξύ της ασφάλτου και των διαγραμμίσεων. Η προειδοποίηση δίνεται οπτικά και ηχητικά.
smart-forfour-proxy-mix-lamda-star
Πίνακας οργάνων με έγχρωμη οθόνη τεχνολογίας TFT.
Ο νέος πίνακας οργάνων με οθόνη TFT 3,5″ (8,9) προβάλλει όλα τα σημαντικά δεδομένα και τις ενδείξεις που χρειάζεστε κατά την οδήγηση. Προαιρετικά, μπορείτε να εμπλουτίσετε το κέντρο πληροφόρησης του νέου smart forfour με τα πρόσθετα όργανα, το στροφόμετρο και το ρολόι.
Ο υπολογιστής οχήματος σας προσφέρει μεταξύ άλλων και τις εξής πληροφορίες:
 • Eπάνω γραμμή: ώρα, θερμοκρασία, ψηφιακό ταχύμετρο, υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας, προειδοποίηση πάγου.
 • Kάτω γραμμή: στάθμη καυσίμου, ρυθμισμένη ταχύτητα στο cruise control με περιοριστή ταχύτητας.
Μπορείτε να επιλέγετε μεταξύ των παρακάτω βασικών μενού:
 • Συνολικά διανυθέντα χιλιόμετρα.
 • Υπολογιστής ταξιδίου (από την αρχή/από το μηδενισμό).
 • Ιστόγραμμα κατανάλωσης.
 • Eco-score.
 • Μνήμη μηνυμάτων και ένδειξη Service (χιλιόμετρα μέχρι το επόμενο Service).
 • Θερμοκρασία ψυκτικού.
 • Μενού ρυθμίσεων.

Details.

Κλωβός ασφαλείας tridion.
Αναμφισβήτητα smart: ο κλωβός ασφαλείας tridion σε black είναι εξαιρετικά σταθερός και ταυτόχρονα ελαφρύς, χάρη στους χάλυβες υψηλής και υπερυψηλής αντοχής.
Επένδυση μάσκας ψυγείου.
Υπογραμμίζει τη χαρακτηριστική σχεδίαση του μπροστινού τμήματος του smart: η επένδυση μάσκας ψυγείου σε white.
Εξωτερικοί καθρέπτες.
Τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών βάφονται στο χρώμα του κλωβού ασφαλείας tridion.
Πανοραμική ηλιοροφή.
Η πανοραμική ηλιοροφή μεγέθους 1,2 τετραγωνικών μέτρων κάνει τον εσωτερικό χώρο πιο φωτεινό και αυξάνει την αίσθηση ευρυχωρίας. Συνδυάζει δύο τμήματα από ελασματοποιημένο κρύσταλλο εμπρός και ένα σκληρυμένο κρύσταλλο ασφαλείας πίσω. Για σκίαση, έχετε στη διάθεσή σας ένα ρυθμιζόμενο αλεξήλιο, υφασμάτινο ρόλο. Επίσης, ο ελαφρύς χρωματισμός των κρυστάλλων φροντίζει ώστε 60% της ηλιακής ενέργειας και 100% της υπεριώδους ακτινοβολίας να μένουν εκτός.
Sport δερμάτινο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών σχεδίασης 3 ακτίνων.
Το sport τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών με διάτρητο δέρμα και γκρι διακοσμητικές ραφές προσδίδει στο εσωτερικό ακόμη πιο δυναμική εμφάνιση. σας επιτρέπει να χειρίζεστε συχνές λειτουργίες από τα ενσωματωμένα πλήκτρα του με ασφάλεια και άνεση. Το sport τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών σας προσφέρει, μεταξύ άλλων, και τις εξής λειτουργίες: ρύθμιση του cruise control και του περιοριστή ταχύτητας, ρύθμιση του υπολογιστή ταξιδίου σε συνδυασμό με την έγχρωμη οθόνη τεχνολογίας TFT, ρύθμιση της έντασης ήχου στο σύστημα ήχου smart – ή στο σύστημα smart media, καθώς κι ενεργοποίηση των φωνητικών εντολών στο σύστημα smart media.
Eπιλογέας ταχυτήτων.
Δεν είναι μόνο κομψός: ο επιλογέας ταχυτήτων με επένδυση από μαύρο δέρμα και πλακέτα από ματ χρώμιο κάνει κάθε αλλαγή ταχυτήτων μία ευχάριστη εμπειρία.
Ταμπλό οργάνων.
Το τέλειο φινίρισμα: το ταμπλό οργάνων και τα κεντρικά πλαίσια των θυρών διατίθενται σε μπλε ύφασμα για να ταιριάζουν με το χρωματισμό των επενδύσεων καθισμάτων. Αντίθεση δημιουργούν οι λευκές λεπτομέρειες γύρω από τα στόμια αεραγωγών και τον πίνακα οργάνων.
Πόρτες.
Τέλεια αρμονία: το ταμπλό οργάνων και τα κεντρικά πλαίσια των θυρών διατίθενται σε μπλε ύφασμα για να ταιριάζουν με το χρωματισμό των επενδύσεων καθισμάτων. Οι λευκές λεπτομέρειες γύρω από τα στόμια των αεραγωγών και τον πίνακα οργάνων ολοκληρώνουν τον ασυνήθιστο σχεδιασμό του εσωτερικού χώρου.
Αποθηκευτική θήκη.
Το συρτάρι στην κεντρική κονσόλα είναι μια έξυπνη ιδέα: προσφέρει χώρο εκεί που δεν υπήρχε. Διάφορα μικροπράγματα βρίσκουν μια ασφαλή θέση προστατευμένα από τα περίεργα βλέμματα. Χάρη, μάλιστα, στην ενσωματωμένη ποτηροθήκη, μπορείτε να μεταφέρετε ζεστά ή κρύα ποτά με σιγουριά.
Ντουλαπάκι συνοδηγού με κλειδαριά.
Ασφαλής φύλαξη: στο ντουλαπάκι συνοδηγού μπορείτε να φυλάσσετε προστατευμένα διάφορα αντικείμενα, και ταυτόχρονα να τα έχετε πάντα στη διάθεσή σας. Επιπλέον, χάρη στην κλειδαριά η κλοπή δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση.